slunce kluk holka
packa prasatko-bez
dort-kus
jahodnik jahoda3 jahoda4 jahoda5 jahoda6
svicka dort
 
 
 
 
 
tanecnici klobouk
prasatko celist
packa2 jahoda jahoda2 list
tulipan kvet
 
Aktuální číslo časopisu  Kamaradi04 2021 Soutěž banner soutez 160x400Pražská příloha časopisu Jak rostla Praha 2020 01
Projek Kamarádi byl oceněn Evropskou jazykovou cenou LABEL za rok 2014
logo-label

zapojte se

Login Form

GDPR - Udělení souhlasu (rodič)

Následující udělení souhlasu vyžadujeme v případě, že do soutěže Vícejazyčnost je bohatství přihlašuje soutěžícího jeho rodič.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

1. Udělujete tímto souhlas Spolku Zaedno, se sídlem Kolbenova 762/6, 190 00, Praha 9-Vysočany, IČ: 266 06 071, zapsaném ve veřejném rejstříku spisová značka L 13108 vedená u Městského soudu v Praze (dále jen „Správce“), coby organizátorovi soutěže Vícejazyčnost je bohatství (dále jen „Soutěž“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“) zpracovávala tyto osobní údaje:

  • jméno a příjmení
  • e-mail
  • telefonní číslo

A osobní údaje vašeho nezletilého dítěte:

  • jméno a příjmení
  • věk
  • název organizace, za kterou soutěží
  • druhý jazyk, který ovládá

2. Výše zmíněné osobní údaje je možné zpracovat na základě Vámi uděleného souhlasu a je nutné zpracovat za účelem za účelem administrace Soutěže. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu nejvýše 10 let.

3. Vaše osobní údaje nebudou zveřejňovány a budou použity pouze za účelem vzájemné komunikace mezi Spolkem Zaedno a vámi.

4. Osobní údaje vašeho nezletilého dítěte mohou být použity v případě výhry některé z cen v soutěži – zveřejnění na internetových stránkách soutěže, zveřejnění v časopisu Kamarádi vydávaném Spolkem Zaedno a zveřejnění na slavnostním předávání cen.

5. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Poskytnutí osobních údajů je dobrovolné. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním emailu na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

6. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem a osobní údaje nebudou poskytnuty dalším stranám.

7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

  • vzít souhlas kdykoliv zpět,
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, žádat si kopii těchto údajů,
  • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
  • na přenositelnost údajů,
  • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů nebo se obrátit na soud.